vineri, 4 noiembrie 2011

Femeile liberale au fost îngrijorate de sănătatea oamenilor!

Organizaţia femeilor liberale, condusă de către preşedinta Felicia Pop, sprijinită şi de către   Ogrean Daniel, membru al Partidului Liberal şi totodată, preşedinte al Clubului Sportiv Iernut, au desfăşurat în data de 14 octombrie 2011, o acţiune în faţa primăriei oraşului Iernut, menită să conştientizeze  populaţia asupra importanţei prevenţiei în sănătate.
              Acţiunea s-a desfăşurat cu cadre medicale şi s-au făcut determinări de glicemie şi tensiune, întrucât diabetul şi hipertensiunea sunt bolile cele mai frecvente.
              Totodată, OFL a urmărit să atragă atenţia factorilor de răspundere, asupra stării de sănătate a  populaţiei mureşene, şi asupra necesităţii alocării de fonduri pentru prevenţia în sănătate.Cu această ocazie s-a constatat că o pondere însemnată a populaţiei suferă de boli despre care nu avea cunoştinţă, şi ca atare, au fost luate măsuri de prevenţie şi tratare.
              Acţiunea femeilor liberale mureşene, a pornit de la deviza  „e mai uşor să previi, decât să tratezi”. Felicitări femeilor liberale pentru iniţiativa lor!
Dorin P.

Niciun comentariu: