marți, 4 octombrie 2011

La Iernut, mens sana in corpore...

În cadrul Clubului Sportiv Iernut regăsim o nouă echipă de fotbal, categoria seniori, care este antrenată de către Gheorghe Mărginean. Celelalte echipe de fotbal sunt împărţite pe categorii de vârstă unde, sportivii din anii '97-'98, sunt antrenaţi de către profesorul de sport Ioji Fodor, categoria a doua '99-2000, este antrenată de către Alin Bercea, a treia categorie de vârstă, 2001-2002 este antrenată de către Neluţu Sabău, iar a patra categorie, adică anii 2003-2004, este antrenată de către Precup Dorin.
În cadrul clubului există şi o echipă de handbal fete, cu vârste  între 7 şi 11 ani. Se încearcă totodată formarea unei echipe de baschet, masculin, antrenor fiind Oaneş Adrian.
         În data de 25 septembrie, echipa de handbal, junioare 1, din Luduş, de la Şcoala cu Program Sportiv “Ioan Vlăduţiu”, condusă de un antrenor remarcabil, în persoana profesorului Bologa Tănase, au participat la etapa a doua, handbal, susţinută în oraşul Mediaş.
           Scorul a fost favorabil gazdelor, acestea impunându-se la final cu un scor greu de crezut la începutul partidei; 35-23 pentru medieşence.
          În cadrul echipei din Luduş au jucat pe post de coordonator, eleva Petârlăcean Adriana, de 17 ani şi Orosfoian Petruţa, de 18 ani, ambele fete reprezentând cu un talent deosebit, oraşul Iernut.
(vom reveni)                                                                                                                        
Dorin Precup

Niciun comentariu: