marți, 18 octombrie 2011

Gura străzii!

Nota: 
Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luaţi-le ca atare!
....................................................
-O bârfă care circulă prin Termo şi asupra căreia ne-am aplecat imediat atenţia, spune că Călianu... (şi nu, nu este deloc cacofonie!) directorul cel cocoşat şi gata la orice oră să mai pupe câte-un hemoroid de şef, dacă aşa consideră 'mnealui, că îşi păzeşte scaunu', ei bine, Călianu se pare că se află în tandreţuri cu madam Mona Vlasa, contabila de la Termo care se îmbracă precum o vampă pusă pe agăţat tirişti pe centura Iernutului. Mai mult chiar, Călianu a cerut să aibă şi el acces la duşurile directorale, care au fost plasate cu acces doar pentru conducere, nu de alta dar probabil ca să nu ajungă acasă cu urme de păr pubian, ruj, farduri şi alte alea, marca Mona Vlasa.
Bineânţeles că totul e doar o bârfă ce circulă printre zidurile de la Termo, însă madam Mona Vlasa profită din plin de o conjuctură astrologică favorabilă - o fi fecioara în poziţia capră - căci doar aşa se poate explica cum de soţul ei, musiu Vlasa a şi fost numit recent, fără nici un concurs sau vreo altă probă, taman şef cu aprovizionarea. Deh... să mai spună careva că e păcat să nu se profite de astre?
................................................................
-O altă bârfă ce circulă prin primăria iernuţeană, spune că de fapt, concursul organizat pentru ocuparea unui post de inspector, ce urmează să aibă loc cât de curând, ar fi destinat doamnei Păun, care trebuie să ajungă funcţionară publică, cu acte în regulă. Cum actualmente e doar consiliera lu' Nicoară, primaru' cel hoţoman, cu aere de gentleman, toată suflarea primăriei aşteaptă ca minunea să se împlinească. Bîrfele mai spun şi că apoi îi va veni rândul celuilalt consilier personal al lu' Nicoară, pe nume Maşca, ce trebuie să ajungă funcţionar cu acte în regulă, până la debarcarea primarului hoţoman/gentleman.
................................................................
-O altă bârfă ce circulă prin târg, vorbeşte despre iubirile unui popă ortodox, pe nume Buda Ioan. Şi acest popă, e atât de iubăreţ, că le iubeşte pe mai toate credincioasele ceva mai răsărite de 15 ani... Ba, le mai şi oferă diverse cadouri, şi le invită la câte un suc şi-o gogoaşă cu smântână. Cert e că din cauza uneia dintre iubitele sale, o fătucă pe nume... Lorena, şi care ar fi fata administratorului de cimitir, bietul popă a fost luat la rost de către coana preoteasa, care l-a făcut cu ou şi cu oţeţ, taman în casa Domnului. Rămâne să aflăm dacă sângele popii s-a mai ostoit, ori ba! Deh... 
(Redacţia)

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu dati vina numai pe CORNEA si NICOARA caci sunt alti cu influenta mai mare ca ei eu nu sunt in partidul lor dar nu sunt ei singurii vinovati ei fara consilieri nu pot face nimica . vati intrebat de unde are consilierul VASILE SANTA atatia bani ca are numeroase masini vila si apartament DIN SALAR sa fim seriosi si multi alti